Noi credem

În respectarea angajamentelor față de comunitate și mediul înconjurator.

Comunitatea AFA

Înființată încă din 2012, Asociația Familială Aramis (AFA) contribuie în mod activ la îmbunătățirea calității vieții angajaților Aramis Group și a familiior acestora. Având în vedere nevoile lor specifice, am creat oportunități care le facilitează accesul la o serie de servicii și am conturat programe prin care le oferim susținere: servicii medicale, suport în dezvoltarea profesională și personală, consultanță financiară, mediu de lucru stabil și predictibil.

În plus, activitatea AFA s-a concentrat și asupra unor proiecte pentru dezvoltarea comunității regionale: de la susținerea unor programe educaționale și competiții locale până la promovarea unor activități culturale.

Responsabilitate pentru siguranța angajaților

Credem că implicarea și munca susținută, de zi cu zi, a oamenilor reprezintă de fapt principalul nostru avantaj competitiv. Oamenii noștri își depășesc limitele în fiecare zi. Și noi alături de ei. Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că le oferim un mediu de lucru sigur și stabil care le permite să se dezvolte.

Protejarea mediului

Informarea populației
Politica de prevenire a accidentelor majore
Adresă
Str. Speranței nr. 3 – 5, Baia Mare, Maramureș
E-mail
office@aramis.com.ro
Sună-ne
<a href="tel:0040740106911">+40 740 106 911</a> <br /> <a href="tel:0040262220777">+40 262 220 777</a>